Samsung Service Center Seremban (Near Me) Terkini

Pusat Servis Samsung di Seremban adalah tempat yang penting bagi mereka yang memiliki produk Samsung dan memerlukan bantuan, pembaikan, atau nasihat teknikal.

Pusat servis ini adalah satu daripada rangkaian Pusat Servis Rasmi Samsung yang terkenal di Malaysia.

Dengan lokasi yang mudah diakses di Seremban, pengguna produk Samsung tidak perlu bimbang jika mengalami masalah dengan telefon pintar, tablet, atau peralatan elektronik lain.

Di pusat servis ini, mereka menawarkan perkhidmatan pembaikan yang berkualiti tinggi dengan menggunakan komponen asli Samsung.

Ini bermaksud bahawa produk anda akan diberi perhatian terbaik untuk memastikan prestasinya seperti baru.

Pusat Servis Samsung di Seremban juga mempunyai pasukan teknisi yang terlatih dengan baik yang siap membantu anda menyelesaikan sebarang masalah.

Mereka juga menyediakan perkhidmatan di bawah jaminan, yang memberikan kepastian kepada pemilik produk Samsung.

Samsung Service Center Seremban (Samsung Authorized Service Center)

samsung service center seremban (samsung authorized service center)

Samsung Service Center Seremban adalah pusat perkhidmatan yang diberi kebenaran oleh Samsung untuk memberikan perkhidmatan pembaikan dan sokongan kepada pelanggan-pelanggan mereka di Seremban dan kawasan sekitarnya.

Pusat perkhidmatan ini menawarkan pelbagai perkhidmatan yang berkaitan dengan produk-produk Samsung seperti telefon pintar, tablet, televisyen, mesin basuh, peti sejuk, dan banyak lagi.

Samsung Service Center Seremban menyediakan perkhidmatan pembaikan untuk produk-produk Samsung yang mengalami masalah atau kerosakan.

Teknikal yang terlatih dan pakar dalam produk Samsung akan memastikan bahawa perbaikan dilakukan dengan cekap dan berkualiti.

Jika komponen atau bahagian tertentu pada produk Samsung anda perlu digantikan, pusat perkhidmatan ini menyediakan penukaran bahagian yang original dan sah oleh Samsung.

Pelanggan boleh mendapatkan nasihat dan panduan teknikal mengenai penggunaan dan penjagaan produk Samsung mereka dari kakitangan yang berpengetahuan di pusat perkhidmatan ini.

LokasiF-17, First Floor,, Terminal One Shopping Complex, 70000 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
Nombor Telepon+6067677070
Masa OperasiIsnin = 10.00 PG–7.00 PTG
Selasa = 10.00 PG–7.00 PTG
Rabu = 10.00 PG–7.00 PTG
Khamis = 10.00 PG–7.00 PTG
Jumaat = 10.00 PG–7.00 PTG
Sabtu = 10.00 PG–7.00 PTG
Ahad = Tutup

Maps