Oppo Service Center Ipoh (Near Me) Terbaik & Terkini

Jika anda merupakan pemilik telefon pintar Oppo dan berada di Ipoh, anda beruntung kerana terdapat Pusat Perkhidmatan Oppo yang cemerlang di bandar ini.

Pusat perkhidmatan ini adalah destinasi terbaik bagi mereka yang memerlukan khidmat pelanggan atau penyelesaian masalah untuk peranti Oppo mereka.

Pusat Perkhidmatan Oppo di Ipoh menawarkan pelbagai kemudahan kepada pelanggan.

Anda boleh mendapatkan bantuan teknikal untuk peranti Oppo anda yang menghadapi masalah, sama ada ia adalah masalah perisian atau perkara berkaitan perkakasan.

Pasukan mereka yang berkemahiran akan melakukan penilaian dan usaha yang diperlukan untuk memperbetulkan peranti anda.

Oppo Service Center Ipoh (Oppo Ipoh Service Center)

oppo service center ipoh (oppo ipoh service center)

Oppo Service Center Ipoh, atau lebih dikenali sebagai Oppo Ipoh Service Center, merupakan destinasi utama bagi pemilik peranti Oppo di Ipoh dan kawasan sekitarnya untuk mendapatkan perkhidmatan purna jual yang cekap dan berkualiti.

Oppo Service Center Ipoh terletak di lokasi yang strategik di tengah-tengah bandar Ipoh.

Keletahannya yang mudah diakses menjadikannya tempat yang sesuai bagi mereka yang memerlukan bantuan teknikal atau perkhidmatan pembaikan bagi peranti Oppo mereka.

Pusat servis ini juga mudah dijumpai oleh pelanggan-pelanggan luar bandar yang ingin mendapatkan perkhidmatan Oppo yang terbaik.

Pusat servis ini menawarkan pelbagai perkhidmatan termasuk pembaikan peranti, penggantian komponen yang rosak, dan bantuan teknikal.

Pasukan teknikal di Oppo Service Center Ipoh terlatih dengan baik dan komited untuk memberikan perkhidmatan yang profesional dan cepat kepada pelanggan.

LokasiBOX 129, LOT S11,SECOND, 105, Ipoh Parade, Jalan Sultan Abdul Jalil, 30450 Ipoh, Perak, Malaysia
Nombor Telepon+6055415042
Masa OperasiIsnin = 9.00 PG–6.00 PTG
Selasa = 9.00 PG–6.00 PTG
Rabu = 9.00 PG–6.00 PTG
Khamis = 9.00 PG–6.00 PTG
Jumaat = 9.00 PG–6.00 PTG
Sabtu = 9.00 PG–6.00 PTG
Ahad = Tutup

Maps